KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Frystorkade Plommon, skivor

  • 75.00Kr

Plommon i skivor med perfekt syra och friskhet. Hela skivor av perfekt mogna plommon av sorten Black Doris. Håll kvar i munnen och känn hur smakerna utvecklas. Njut långsamt, frukten har koncentrerad smak, allt vatten är borta, smak och näring kvar.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Brand: Fresh as

Product Code: 3950-5

EAN: 9421900273232

Tags:  fresh-as

Frystorkade plommon, skivor

Beskrivning: Krispiga frystorkade skivor av plommon
Förpackning: Vikt 30 g
Ingredienser: Plommon (100 %)

Det är en fantastisk upplevelse att äta en krispig frystorkad bit frukt. I stället för att saften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.

Frystorkad frukt från Fresh as finns som hel frukt, bitar och skivor och som pulver. Frukterna är perfekt mogna när de frystorkas, det enda som försvinner är vattnet och det gör att både smaken och färgen blir intensivare. Alla näringsämnen är kvar. 

Tips: Doppa frukten i smält choklad, ät dem som snacks eller använd dem i smoothies eller bakning

Plommonet som frystorkats heter Black Doris och smaken är fantastiskt syrlig och njutbar. Påsen innehåller skivor och bitar av stora mörkröda plommon. Garnera cupcakes eller fruktdesserter med frystorkat plommon eller ät dem som snacks. I stället för att fruktsaften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!