KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Paprika, söt EKO

  • 99.00Kr

Paprika från Szeged i Ungern. Fälten hos odlarna skördas flera gånger under säsongen, bara de mogna frukterna plockas. Det och att paprikorna torkas skonsamt ger den fina söta smaken och doften.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Brand: Herbaria

Product Code: 05024175

EAN: 4021269111494

Tags:  herbaria

Från den soliga regionen Szeged i Ungern

Beskrivning: Paprika från Szeged i Ungern.

Förpackning: Stapelbar burk med aromskydd à 80 g.
Ingredienser: Paprika, traditionell lufttorkning i nät gör att aromen och den lysande röda färgen bibehålls. Från ett familjeföretag i paprikaregionen Szeged. Paprika från kontrollerad ekologisk odling.
art.nr 05024175
Tips: Tillsätt inte paprikan till hett smält fett, det gör att sockret i paprikan karamelliseras och paprikan får en besk smak.

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Mer info: Herbarias paprika kommer från Szeged i Ungern. En traditionsrik region där förhållandena för odling och torkning av paprika är optimala. Paprikan odlas, skördas och torkas traditionellt. Enbart de mogna paprikorna skördas, vilket innebär att ett fält kan behöva skördas upp till nio gånger. Det är viktigt att paprikorna är mogna vid skörd, omogna paprikor har besk smak. Efter skörden torkas paprikorna traditionellt i nät, utomhus i skydd från solen. Det ger den torkade frukten optimal smak och bibehållen färg. Paprika ska till skillnad från curry aldrig fräses i fett, det gör att de fina smaktonerna bränns. Tillsätt den i stället när rätten nästan är klar. Använd paprika tillsammans med kummin för att krydda gulasch. Ta dig tid att dofta på kryddan i burken innan du använder den. Herbarias baskryddor har tack vare att de är noga kontrollerade och behandlats så varsamt efter skörden fantastisk doft och smak.

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!