KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Neptuns dröm, Fiskkrydda EKO

(1 reviews)
  • 90.00Kr

Kryddsalt med tomat och oliver för fiskrätter från Medelhavet, även för kyckling och äggrätter. Blanda med crème fraîche eller yoghurt till dip- och grillsåser. Gnid in Neptuns dröm på den rensade fiskens ut- och insida.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Brand: Herbaria

Product Code: 05024152

EAN: 4021269110985

Tags:  herbaria

Fisk- och kycklingkrydda – ekologiska kryddor

Beskrivning: Kryddsalt med tomat och oliver för fiskrätter från Medelhavet, även för kyckling och äggrätter. Kreerad av stjärnkocken Konrad Geiger

Recept att ladda ner eller skriva ut: Fettuccine med Neptuns Dröm, Saté på gös- och rödingfilé med Neptuns Dröm
Förpackning: 1 stapelbar burk med aromskydd à 100 g.
Ingredienser: Bergsalt, tomat*, koriander*, svarta oliver*, svartpeppar*, citrongranulat* (saft av citron*, majsstärkelse*), timjan*, fänkål*, kanel*, vitlök*. *Från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05024152
Tips: Strö på eller gnid in Neptuns dröm på den rensade fiskens ut- och insida.

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Mer info: En riktigt god och smakrik kryddblandning som passar perfekt till laxpaket i folie. Lägg en skiva lax direkt på folien, strö på Neptuns dröm, lägg på några tomatskivor och finskuren purjolök. Klicka på smör och förslut foliepaketet. Neptuns dröm innehåller bland annat koriander, timjan, citron, fänkål och svarta oliver som ger fin sälta. Kryddan passar till grönsaksgratänger och ger fisksoppor en himmelsk smak. Tillsätt Neptuns dröm i början av tillagningen. När du har bråttom och snabbt vill sätta mat på bordet är det perfekt med en kryddblandning från Herbaria. Du smaksätter till exempel lite överbliven bönpasta med olivolja och Neptuns dröm, rör runt och låter vila en liten stund så smakerna frigörs. Servera med en sallad eller kyckling i bitar och middagen är klar!


Reviews

Gunlög F. -20/04/2016

Jag blev överraskad när jag kände skillnaden mot vanliga kryddor. Så mycket mer doft, smak och arom.

Write a review

Note: HTML is not translated!