KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 49 kr, fritt över 499 kr.
 

Frystorkad Nektarin, skivor

  • 82.00Kr

Frystorkade doftande nektarinskivor kan du njuta av som snacks, men de passar också i smoothies, som dekor på tårtor och de kan rivas så att du får ytterligare en effekt på desserten eller kakan.

Lägg till i önskelistan

Jämför

Tillgänglighet: I lager

Tillverkare: Fresh as

Artikelnummer: 3680-51

Taggar:  Fresh-as

Krispiga stora frystorkade nektarinskivor

Beskrivning: Frystorkad nektarin
Förpackning: Vikt 26 g
Ingredienser: Nektarin (100 %)

Det är en fantastisk upplevelse att äta en krispig frystorkad bit frukt. I stället för att saften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.

Frystorkad frukt från Fresh as finns som hel frukt, bitar och skivor och som pulver. Frukterna är perfekt mogna när de frystorkas, det enda som försvinner är vattnet och det gör att både smaken och färgen blir intensivare. Alla näringsämnen är kvar. 

Tips: Ät nektarinskivor som snacks, smula dem i din müsli, doppa i choklad eller använd dem i smoothies eller till bakning

De stora skivorna nektarin är en smaksensation. Kom ihåg att knapra på fruktskivorna och njut långsamt så att du upptäcker hur smaken blommar ut i munnen. Perfekt som snacks till både vuxna och barn. Skivorna kan också doppas i choklad, eller smulas och strö på en fruktsallad eller på dina frukostflingor. I stället för att fruktsaften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.


Recept på chokladdoppade frukter
500 g mörk hackad choklad av god kvalitet
Frystorkade nektarinskivor, hallon, ananasbitar, körsbär från Fresh as
Temperera chokladen: Ställ en kastrull med vatten på spisen och låt vattnet koka upp. Lägg 2/3 av den hackade chokladen i en metallskål som placerats i kastrullen (skålen får inte röra vid vattnet). Använd en exakt termometer och värm chokladen till 50° under tiden du rör så att chokladen smälter. 
Ta kastrullen från värmen. Tillsätt resten av chokladen och rör oavbrutet tills allt smält och svalnat till mellan 31 och 32°. Nu är chokladen tempererad. Med hjälp av värmen från vattnet ska chokladens temperatur nu hållas konstant på mellan 31 och 32°.
Doppa den frystorkade frukten i chokladen med hjälp av en matpincett. Skaka loss överflödig choklad och placera fruktbitarna på en plåt med bakplåtspapper. Låt chokladen stelna på sval och torr plats.

Recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Skriv en recension

Logga in or Registera dig för att ge omdöme