KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Frystorkad Mango, pulver

(2 reviews)
  • 79.00Kr

Mangopulver som har en mild och subtil smak av perfekt mogen mango. Passar att kombinera med andra exotiska frukter i glass, parfait eller sorbet. Mango är perfekt att tillsätta i smoothies med milda grönsaker.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Brand: Fresh as

Product Code: 3660-51

EAN: 9421900273225

Tags:  Fresh-aspulver

Frystorkat pulver av mango

Beskrivning: Frystorkat pulver av perfekt mogen mango
Förpackning: Vikt 40 g
Ingredienser: Mango (100 %)

Det är en fantastisk upplevelse att äta en krispig frystorkad bit frukt. I stället för att saften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.

Frystorkad frukt från Fresh as finns som hel frukt, bitar och skivor och som pulver. Frukterna är perfekt mogna när de frystorkas, det enda som försvinner är vattnet och det gör att både smaken och färgen blir intensivare. Alla näringsämnen är kvar. 

Tips: Använd det frystorkade pulvret för att smaksätta glasyrer och frostings eller maränger och macarons. Garnera desserter med frystorkat pulver. Tillsätt fruktpulver tillsammans med yoghurt i smoothies eller smaksätt vatten med det. Blanda fruktpulver och hela färska bär i en marängsuisse för att tillföra smak och textur. Sikta fruktpulver på kakor, blanda det i din hemgjorda granola eller ge intensiv fruktsmak åt parfait och glass.

Frystorkat mangopulver har en mild smak av perfekt mogen mango. Pudra pulvret på en dessert, använd det i en smoothie tillsammans med spenat och banan, eller smaksätt en overnight oats med pulvret: blanda havregryn med mjölk eller yoghurt, tillsätt hackade nötter, färsk frukt och andra gryn, och smaksätt med mangopulver. Låt stå över natten och ät till frukost, raw food när det är som godast.

Reviews

Fredrik Greaker -07/12/2021

Frystorkade Jordgubbar er søte og gode, ypperlig til forkostblandingen.

Ann-Sofie Eriksson -05/05/2021

Väldigt god i tex fil och yoghurt för att lyxa till frukosten lite!

Write a review

Note: HTML is not translated!