KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Frystorkade Mandarinklyftor

  • 75.00Kr

Hela krispiga mandarinklyftor är en lyx att garnera desserter med, se receptet nedan. Eller ät dem som snacks eller doppa dem i smält choklad. När chokladen täcker helt har mandarinklyftan kvar sin krispighet när du äter den.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: 2-3 Days

Brand: Fresh as

Product Code: 3610-5

EAN: 9421900273133

Tags:  Fresh-as

Mandarinklyftor

Beskrivning: Mandarinen är gjord på konserverade klyftor, eftersom man inte vill ha med hinnan på klyftan. I konserveringslagen finns det socker. I produkten 4,6 % socker.
Förpackning: Vikt 30 g
Ingredienser: Mandarin 95,4 %, socker

Det är en fantastisk upplevelse att äta en krispig frystorkad bit frukt. I stället för att saften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.

Frystorkad frukt från Fresh as finns som hel frukt, bitar och skivor och som pulver. Frukterna är perfekt mogna när de frystorkas, det enda som försvinner är vattnet och det gör att både smaken och färgen blir intensivare. Alla näringsämnen är kvar. 

Tips: Doppa frukten i smält choklad, ät dem som snacks eller använd dem i smoothies eller bakning

Frystorkade mandarin är en fantastisk ingredienser i hemgjord glass. Blanda smulade mandarinklyftor i glass-smeten och garnera med en hel mandarinklyfta vid servering. Ät som snacks. Om du smälter choklad och doppar mandarinklyftorna helt i chokladen behåller de sin krispighet och du har fått krispig konfekt. I stället för att fruktsaften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!