KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 49 kr, fritt över 499 kr.
 

Josef Kaffe, hela bönor EKO

  • 115.00Kr

Josef Kaffe, hela bönor 250g - 05000511 (Herbaria). Från jordbruksprojektet La Selva, ett litet bondekooperativ på Mexikos Chiapa-högland – Ekologiskt kaffe Beskrivning:  Joseph är ett mildare kaffe med en nötig smak, följt av en söt fru

Lägg till i önskelistan

Jämför

Tillgänglighet: 2-3 Days

Tillverkare: Herbaria

Artikelnummer: 05000511

Taggar:  herbaria

Bäst före 07 2019

Från jordbruksprojektet La Selva, ett litet bondekooperativ på Mexikos Chiapa-högland – Ekologiskt kaffe

Beskrivning: Joseph är ett mildare kaffe med en nötig smak, följt av en söt fruktig arom – ett perfekt allroundkaffe. Bönorna till Josef kommer från jordbruksprojektet La Selva, ett litet bondekooperativ på Mexikos Chiapa-högland. De lokala bönderna odlar kaffebönorna ekologiskt och skördar dem för hand. Projektet säkerställer ett rimligt och rättvist pris för kaffebönorna. Arabicabönorna i Maria espresso kompletteras med noggrant utvalda Robustabönor från Indien. Maria kan karakteriseras som en djärv men balanserad espresso med låg syra och en full crema. Joseph å andra sidan är ett mildare kaffe med en nötig smak, följt av en söt fruktig arom – ett perfekt  allroundkaffe.

Högsta kvalitet på råmaterialet spelar stor roll för dessa nykomlingar: Kaffebönorna kommer från traditionella odlingsområden, där plantagerna har odlats och skördats med långvarig kompetens. Kaffebären har varsamt plockats för hand när de står på höjden av sin mognad. 

Kaffeproduktion är den enda möjligheten till inkomst för de flesta av bönderna i området. Något som gör det ännu viktigare att betala ett rättvist pris för både produkt och arbetskraft. Vi anser det vara en fråga om respekt och heder att betala våra kaffebönder ett rättvist pris.
Förpackning: Försluten foliepåse à 250 g.
Ingredienser: Hela bönor från jordbruksprojektet La Selva, på Mexikos Chiapa-högland. Från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05000511

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Skriv en recension

Logga in or Registera dig för att ge omdöme