KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Affiliate

münchmedias/AlltGotts affiliateprogram

För login till vårt affiliate program klicka här

AlltGott.se/butik är münchmedia AB:s butik på nätet. Här säljer vi ekologiska kryddor – blandningar, peppar och baskryddor samt örtteer och kaffe, frystorkad premiumfrukt i bitar och pulver, ekologisk choklad – så nära raw det går att komma och mycket annat. Du kan lita på att kvaliteten alltid är i topp på det som säljs här. Du får stor glädje och credit av att synas tillsammans med oss. Våra varumärken är Herbaria, Fresh as, Sabadì, ISHspirits. Betalningar går via Swish eller Paypal, världens största betalningsleverantör.

Varför är det intressant och givande att vara affiliate åt oss
  • • Du får provision för all din försäljning via dina kanaler.
  • • Websidan är snabb, tilltalande och stilren, våra kunder returnerar inte beställda varor, vi har snabb kundsupport och en vilja att se till kunden alltid ska bli supernöjd.
  • • Vi har en matintresserad och kunnig målgrupp som spänner från matproffs och foodies till hälsoinriktade personer som vill veta exakt vad de stoppar i sig.
  • • Skräddarsydda affiliateerbjudanden – vi är öppna för ett fördjupat samarbete med våra allra mest dedikerade affiliates. Du kan t.ex. få möjlighet att skapa en portfölj av dina egna utvalda favoriter i vår butik.
  • • Utbetalning av provision sker månadsvis enligt avtal och på det sätt du bestämt.
  • • Vi hjälper dig att lyckas, du får ta del av marknadsföringsmaterial och informationstexter som du kan använda i din marknadsföring

Provision

Du får ersättning för varje genomfört köp via din spårningskod. Vi vill att du har ett inregistrerat företag, du fakturerar oss och redovisar i ditt företag skatt och är momsregistrerad. Provisionen är 10 % på köpesumman undantaget frakt. Genomsnittligt ordervärde är ca 400 kr. Vi förbehåller oss rätten att avvisa provision på köp som inte godkänts, annullerats, returer eller om det föreligger bedrägeri. Inga egna köp via affiliatelänk är tillåtna.

Banners och textlänkar

Om du skapar egna banners ska de först godkännas av oss. Skapa alltid direktlänkar till produkten på ditt konto i vårt system. Du får enbart sprida rabattkoder som du fått tillåtelse till via affiliateprogrammet. Indextexten på alla sökmotorer måste alltid vara korrekt och uppdaterad utifrån aktuella och existerande erbjudanden. Följs inte detta kan vi avsluta samarbetet.

Annonsering, blogg och sociala medier

1: Inlägg som innehåller länkar till vår butik ska märkas: ”Inlägget innehåller annonslänkar”
2: Inlägg som är helt dedikerade till oss som annonsör ska märkas: ”Inlägget är reklam för münchmedia och innehåller annonslänkar”.

Vi följer Reklamombudsmannens rekommendationer och Konsument verkets vägledning för marknadsföring i bloggar och sociala medier.
Här kan du läsa mer om ICC:s Regler för reklam och marknadskommunikation http://reklamombudsmannen.org/ shared-media/media/final_ marketing_code_swe.pdf

Om du har frågor eller osäker på att du gör rätt, kontakta oss på info(at)munchmedia.se

För övrigt gäller münchmedias affiliateavtal som godkänns vid registrering.

münchmedia ab
Org.nummer: 556728-2099