KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Frystorkade Hallon, hela

(1 reviews)
  • 89.00Kr

Smaken på Fresh as hela frystorkade hallon är stark och den stannar länge kvar i munnen. Njut långsamt och låt smaken få utvecklas! När du blandar bären i din frukostyoghurt räcker det med ett par stycken. Eller smula hallonen grovt och garnera med dem.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Brand: Fresh as

Product Code: 3990-5

EAN: 9421900273836

Tags:  Fresh-as

Hallon, hela

Beskrivning: Krispiga hela frystorkade hallon
Förpackning: Vikt 35 g
Ingredienser: Hallon (100 %)

Det är en fantastisk upplevelse att äta en krispig frystorkad bit frukt. I stället för att saften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.

Frystorkad frukt från Fresh as finns som hel frukt, bitar och skivor och som pulver. Frukterna är perfekt mogna när de frystorkas, det enda som försvinner är vattnet och det gör att både smaken och färgen blir intensivare. Alla näringsämnen är kvar. 

Tips: Doppa frukten i smält choklad, ät dem som snacks eller använd dem i smoothies eller bakning

Använd Fresh as frystorkade hallon till din frukostyoghurt. Ta dem direkt ur påsen för att de ska vara riktigt krispiga. Smula hallonen och garnera med dem, en pannacotta blir både god och vacker med en dekor av omväxlande hela fruktbitar och smulade bär. I stället för att fruktsaften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.


Brownie med hallon
300 g mörk choklad av god kvalitet (Valrhona Guanaja Feves)
30 g mjölkchoklad av god kvalitet (Valrhona Jivara Feves)
75 g smör
85 g farinsocker
120 g strösocker
3 ägg
1 tsk vaniljpasta
55 g vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
40 g Fresh as hela frystorkade hallon
Hetta upp ugnen till 180°. Smält smöret med 220 g av den mörka chokladen. Blanda farinsocker, strösocker och ägg och vispa luftigt. Tillsätt vanilj. Tillsätt den smälta chokladen och smöret till äggen, sikta ner vetemjöl, salt och bakpulver och vänd försiktigt ner det. Hacka återstoden av den mörka chokladen och mjölkchokladen och blanda i. Vänd också ner 3/4 av de frystorkade hallonen. Lägg bakplåtspapper i en 20 x 20 cm form och grädda 20–25 min i 180° varm ugn.
Servering: Strö resten av hallonen på kakan och servera direkt ur formen med vaniljglass.

Reviews

Inge Schwagermann -29/01/2020

Provade en gång denna produkt. fryst hallon tycker jag mer om än torkat. Känns inte så hälsosam att äta torkat hallon eftersom hallons egenskaper har förlårat helt.

Write a review

Note: HTML is not translated!