KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 49 kr, fritt över 499 kr.
 

GT-kit med unika pepparsorter

  • 437.00Kr

Mocktails på GinISH och Tasmansk bergpeppar eller Andalimanpeppar från välrenommerade Herbaria är det absolut trendigaste du kan välja! Vårt exklusiva GT-kit innehåller GinISH och botanicals i form av två unika och vilt växande pepparsorter.

Add to Wish List

Compare this Product

Ex Tax: 390.18Kr

Availability: In Stock

Product Code: 8013

Tags:  Cocktails

ISH Spirits erbjuder alkoholfria alternativ för dem som av någon anledning inte vill dricka alkohol, eller bara vill minska intaget.   

Till dig som är nyfiken på botanicals och intressant smaksättning av din GT. Vårt specialerbjudande innehåller en 35 cl GinISH, det senaste nya inom alkoholfri ”alkohol”. ISH har lyckats få fram smaker som gör att den i sin karaktär ligger nära traditionell gin. Dessutom två exklusiva, vilt växande pepparsorter, botanicals, som smaksättare, varav den ena ger färgeffekt i cocktailen.

Har du fortfarande inte testat mocktails på GinISH och Tasmansk bergpeppar eller Andalimanpeppar från välrenommerade Herbaria? Då är det dags! Vi bjuder på rabatt på vårt GT-kit med den nya storleken på ursnygga GinISH och två pepparburkar. 

Tasmansk Bergpeppar ger en omedelbar rödviolett effekt och med Andalimanpeppar/Batakpeppar ger citrus- och citrongrästoner med en touch av mandarin.

Innehåller:  350 ml GinISH och 1 eller 2 st pepparsorter. Välj alternativ 

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review