KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Gourmetgåva, mellan

  • 492.00Kr

Här bjuder vi på allt som behövs för middagsbjudningen: Vild långpeppar, Chokladpeppar, Havssalt Lime Ingefära Bird’s eye chili, Svart kampotpeppar, Jordgubbpulver och Ananasbitar kommer garanterat förgylla dina matlagningskonster

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Product Code: 8002

Tags:  Gourmetgåvor

Här har vi samlat några spännande pepparsorter, ett smaksatt havssalt och frystorkad frukt. Det passar både till huvudrätten som desserten.
Några sorter av det som behövs (förutom grunden förstås) för att skapa smakrika cocktails och uppseendeväckande drinkar och desserter: Havssalt Svartpeppar Hallon, Havssalt Lime Ingefära Bird’s eye chili, Svart kampotpeppar, Jordgubbpulver och Ananasbitar kommer ge inspiration i baren.

Den bästa julklappen kommer hem till mottagaren

Skicka julklappen till en kär närstående som du inte får möjlighet att träffa i jul. Ange mottagarens adressuppgifter i kassan och välj hemleverans så levereras paketet vid dörren. Inslagning som julklapp väljs separat i shopen och kostar 49 kr. Priset för hemleverans är 99 kr. Fraktfritt när paketet hämtas på utlämningsställe. Leverans vecka 50-51.

Innehåller:
1 burk Havssalt Svartpeppar Hallon
1 burk Havssalt Lime Ingefära Bird’s eye chili
1 kryddburk Svart kampotpeppar
1 påse frystorkat jordgubbpulver
1 påse frystorkade ananasbitar

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!