KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 49 kr, fritt över 499 kr.
 

Fritz Kaffe, hela bönor EKO

  • 115.00Kr

Fritz Kaffe, hela bönor 250g - 05000542 (Herbaria). Från bondekooperativet Selva Alta i Peru – Ekologiskt kaffe Beskrivning: Fritz har nästan ingen syra.

Lägg till i önskelistan

Jämför

Tillgänglighet: 2-3 Days

Tillverkare: Herbaria

Artikelnummer: 05000542

Taggar:  herbaria

Från bondekooperativet Selva Alta i Peru – Ekologiskt kaffe

Beskrivning: Fritz har nästan ingen syra. Det välbalanserade kaffet har en fräsch nötaktig arom, som ger en perfekt start på dagen. Dessa högkvalitativa single origin Arabicabönor odlas traditionellt av det lilla bondekooperativet Selva Alta i Peru på 1700 m höjd. Fritz rostas varsamt och långsamt vilket ger ett milt och mjukt kaffe för magen.

Högsta kvalitet på råmaterialet spelar stor roll för dessa nykomlingar: Kaffebönorna kommer från traditionella odlingsområden, där plantagerna har odlats och skördats med långvarig kompetens. Kaffebären har varsamt plockats för hand när de står på höjden av sin mognad. 

Kaffeproduktion är den enda möjligheten till inkomst för de flesta av bönderna i området. Något som gör det ännu viktigare att betala ett rättvist pris för både produkt och arbetskraft. Vi anser det vara en fråga om respekt och heder att betala våra kaffebönder ett rättvist pris.

Förpackning: Försluten foliepåse à 250 g.
Ingredienser: Hela bönor från bondekooperativet Selva Alta i Peru. Från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05000542

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Skriv en recension

Logga in or Registera dig för att ge omdöme