KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 49 kr, fritt över 499 kr.
 

Franz Kaffe, hela bönor EKO

  • 123.00Kr

Franz Kaffe, hela bönor 250g - 05000547 (Herbaria). Från Guatemala – Ekologiskt kaffe Beskrivning: Franz är en riktigt cool all-round typ för ung som gammal.

Lägg till i önskelistan

Jämför

Tillgänglighet: 2-3 Days

Tillverkare: Herbaria

Artikelnummer: 05000547

Taggar:  herbaria

Från Guatemala – Ekologiskt kaffe

Beskrivning: Franz är en riktigt cool all-round typ för ung som gammal. Hans ursprung är Arabicabönor från Guatemala med en intensiv och aromatisk smak, med delikata bittra toner av mörk choklad, en hint av vanilj och en lätt balanserad syra. Dricks gärna svart, men Franz har en bra karaktär och fungerar även perfekt med mjölk. En trevlig följeslagare under hela dagen!

Högsta kvalitet på råmaterialet spelar stor roll för dessa nykomlingar: Kaffebönorna kommer från traditionella odlingsområden, där plantagerna har odlats och skördats med långvarig kompetens. Kaffebären har varsamt plockats för hand när de står på höjden av sin mognad. 

Kaffeproduktion är den enda möjligheten till inkomst för de flesta av bönderna i området. Något som gör det ännu viktigare att betala ett rättvist pris för både produkt och arbetskraft. Vi anser det vara en fråga om respekt och heder att betala våra kaffebönder ett rättvist pris.

Förpackning: Försluten foliepåse à 250 g.
Ingredienser: Hela bönor från Guatemala. Från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05000547

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Skriv en recension

Logga in or Registera dig för att ge omdöme