KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT Privat 39 kr, fritt över 499 kr. ÅF 129 kr, fritt över 4000 kr
 

Delivery Information

Leverans- och fraktvillkor

Ordrar inkomna före kl 09:00 skickas samma dag, med förbehåll för att varan är slut på lager.

Fraktkostnaden 39 kr inkl moms tillkommer för privatkunder för köp under 499 kr. Vi skickar vanligen med DHL servicepoint men i vissa fall med PostNord, UPS eller Schenker.

Fraktkostnaden för företag är 129 kr + moms inom Sverige för ordervärde under 4000 kr. Vi skickar vanligen med DHL paket men i vissa fall med PostNord, UPS eller Schenker.

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis när vår leverantör eller speditören inte kan fullfölja sina åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning för leveransförseningar.


Returer & återbetalning

Kontakta alltid oss innan du returnerar några varor! 

Vi betalar returen om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Kontakta i detta fall alltid oss för att få en fraktsedel att sätta på godset och lämna in paketet på av oss angiven plats. 

Om du utnyttjar din ångerätt enligt distansavtalslagen betalar vi tillbaka det du betalat för produkten. OBS: Ångerrätten gäller inte livsmedel. Returfrakten står du i detta fall själv för. Läs mer om distansavtalslagen på Konsumentverket. 


Fraktfritt

Leverans sker fraktfritt i Sverige om varuvärdet för privatpersoner överskrider 499 kr. För företag gäller aviserade fraktvillkor.


Paket som inte hämtats ut hos ombud:
Paketen returneras till AlltGott/münchmedia efter 14 dagar. Har ditt paket returnerats till oss kan du kontakta oss för ny leverans. Du måste då betala ny frakt för din försändelse och också returavgiften 160 kr som DHL debiterar AlltGott/münchmedia.