KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT Privat 39 kr, fritt över 499 kr. ÅF 129 kr, fritt över 4000 kr
 

Paket med kort datum Paket 6

  • 200.00Kr

Märkningen "Bäst före" betyder inte alls att produkten är dålig när datumet passerats. Herbaria garanterar tack vare den optimala förpackningen att kryddan har exakt samma smak som när den producerades den dag den går ut i datum.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Product Code: 9001

Tags:  Fresh-as

Först till kvarn – stoppa matsvinnet

Produkter och bäst före-datum: 
Kaffe, Maria espresso, mald 7-2019
Hallonpulver 6-2019
Hot'n spicy 2-2019
Plommonpulver 6-2019

Vi konsumenter börjar så smått bli medvetna om att vi måste lita på vårt eget omdöme, vår lukt och smak för att avgöra om en produkt som gått ut i datum är dålig och måste kastas bort eller kan ätas. Vad som kan hända efter att datummärkningen är passerad kan vara att du eventuellt behöver ta lite mer för att uppnå samma smak, men kryddan blir inte dålig.

Herbarias kryddor kommer i plåtburkar som skyddar innehållet för att påverkas av ljus (du vill ju kunna ha de snygga burkarna framme i köket), plåt håller dessutom aromerna på plats i burken. Plåt är ett miljövänligt material som enkelt kan återvinnas, det  tär dessutom inte på jordens resurser som t.ex. aluminium gör. Eftersom Herbarias kryddor aldrig innehåller klumpförebyggande medel behöver du oftast  röra med en sked i burken så att du får med alla kryddor i blandningen.

Fresh as frystorkade frukter är förpackade i foliepåsar och har svetsad förslutning så ingen luft kommer in i förpackningen. Om frukten utsätts för fukt förlorar den nämligen sin krispighet och pulvret bildar klumpar. Frukterna och fruktpulvret håller sig tack vare den optimala påsen långt efter att bäst före-datum passerats. 

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review