KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Tastycards

Tastycards är våra receptvykort som vi haft under Tastycards.se

Vi har bestämt att flytta över dem hit. Allt kommer att uppdateras och vykorten kommer snart in i vår butik.


Anita Zieme 

Anita är konstnärinnan och matkreatören, som har en näst intill magisk förmåga att väva ihop historian med nuet och framtidepå ett intressant, nyskapande och genuint sätt. Gammal kunskap och visdom, om bland annat sambandet mellan kropp och själ, välbefinnande och hälsa, samt ett liv och leverne i balans, levereras på ett sätt, som inte bara är djupt berörande och vackert, utan också talar till dagens tidspressade, socialt nätverkande och visionärt framtidsinriktade människa.       

Eva Olsson 

Eva Olsson, som framgångsrikt etablerat sig som ört- och kryddodlare samt författare. Eva lever sin passion och det märks tydligt i allt hon gör. Allt hon rör vid andas livslust, nyfikenhet, kreativitet, god smak och kvalitet. Eva har också mod som få eller vad sägs om att börja odla saffran på Österlen? Evas vision är att odla fram råvaror med hög kvalitet och att med dem som grund producera spännande produkter...

Kimme Persson 

Kimme är fotografen, vars hobby utvecklades till heltidsstudier och därefter till ett framgångsrikt arbete. Kimme har bland annat arbetat för IKEA Communications. Kimmes specialitet är att hitta de rätta miljöerna och vinklarna, allt för att förmedla en fängslande stämning och få betraktaren att väva sin egen historia kring det fotograferade objektet. Han verkar lite i det tysta och låter sina bilder tala i stället.

Sara Westerlin 

Sara är gastronomen, livsnjutaren och den sprudlande glada idésprutan, som tillsammans med Vanja Franzén startade kommunikationsbyrån Foodism. Foodism smaksätter varumärken med hjälp av mat och dryck, en strålande idé då mat och dryck är de enda material, som stimulerar och aktiverar alla våra fem sinnen. Den 25 maj 2011 fick Foodism pris i idétävlingen MyMission11. Sara och Vanja har med andra ord kläckt Sveriges 2:a bästa affärsidé under år 2011.

Sara Westerlin 

Sonja jobbar som frilansande fotograf med fokus på människor, livsstil och mat. Ända sedan hon som liten flicka satt bredvid mamma i köket och slickade skålarna har hon varit passionerat intresserad av mat och bakning, och hon bloggar sina matäventyr på färgstarka bloggen Dagmar’s Kitchen.
Sonjas recept kännetecknas av enkel, vacker och färgglad mat som kan lagas av alla – och helst med säsongsbetonade råvaror. Och alltid efter devisen ”det enkla är det goda”, och med bra råvaror kan man skapa underverk med hjälp av bara salt och peppar.


Anita Zieme 

Elenore Bendel Zahn är din officiella trädkramare och tokhärlig häsobrud!  Elenore vurmar för allt Galet Grönt Skönt och målar tallriken med alla grönsaker, frukter, frön, nötter, rötter, alger, oljor och kryddor du kan tänka dig.
I hennes företag Earthsprout haglar smakexplostionerna tätt i en värld full av naturlig nutrition som tilltalar många sinnen på samma gång.
Trädgårdsmästeriet var startskottet för denna nytänkande hälsoguru som nu arbetar med sin passion för rena råvaror och sanslösa smaker i olika spännande projekt. På visitkortet står det Raw Food-coach, Ekologisk Trädgårdsmästare och Grön Gourmetkock. Kanske skall hon lägga till "Galen Grön fotograf" snart, vem vet..