KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Provensalska vildblommor EKO

(1 recensioner)
  • 104.00Kr

Några få blad på en kladdkaka eller på praliner. I skirat smör som sås eller att pensla på en lammstek som just tagits ur ugnen. Som smaksättning av flytande honung. Blommorna är vackra på pannacotta.

Lägg till i önskelistan

Jämför

Tillgänglighet: I lager

Tillverkare: Herbaria

Artikelnummer: 05024153

EAN: 4021269111128

Taggar:  herbaria

Blommix för lamm, grönsaker och desserter – ekologiska kryddor

Beskrivning: Kryddblandning för lamm och grönsaker med inspiration från Medelhavet. ”Provensalska vildblommor” passar också till läckra desserter. Kreerad av stjärnkocken Konrad Geiger.

Recept att ladda ner eller skriva ut: Lammgrillspett med parmaskinka i vildblomsolivolja, Vit chokladmousse med Provensalska Vildblommor
Förpackning: Stapelbar burk med aromskydd à 25 g.
Ingredienser: Hibiskus-, fläder-, blåklints-, lavendel- och apelsinblommor, timjanblommor och -blad, violer, ljungblommor, röllekablommor, saffranstrådar. Alla ingredienser från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05024153
Tips:
 Tillsätt till rätten i slutet på tillagningstiden. Får inte utsättas för hög värme. Som sås: Värm försiktigt i olja eller smält smör.  och som garnering på praliner. Provensalska vildblommor passar till läckra desserter. 

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Mer info: Den Medelhavsinspirerad blomblandningen innehåller nio olika blommor, bland annat fläderblommor, blåklint, timjanblommor, violer och ljungblommor samt en aning saffran. Strö på blommorna som dekoration på en grönsallad eller gör en salladsdressing med dem. Blommorna ger fin smak och det blir vackert. Att dekorera en rawfood kaka, kladdkaka eller små läckra tryfflar med bara ett par blomblad ger stor effekt. Om du gör eget chokladbräck strör du på blommorna innan ytan torkat. Kombinera gärna blomströsslet på chokladbräck med små smulor av frystorkad frukt eller till exempel rosépeppar. Blomströsslet passar också att blanda i smält smör och pensla på en fiskfilé eller en lammstek.


Recensioner

Hans Liiksaar -2019-04-15

Ett fantastiskt lyft för vilken sallad eller dessert som helst, nästan!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!