KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Frystorkade Blåbär, skivor

  • 89.00Kr

Frystorkade doftande blåbärsskivor kan du njuta av som snacks, men de passar också i smoothies, som dekor på tårtor och de kan rivas så att du får ytterligare en effekt på desserten eller kakan.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: 2-3 Days

Brand: Fresh as

Product Code: 3190-5

EAN: 9421900273119

Tags:  Fresh-as

Krispiga stora frystorkade blåbärsskivor

Beskrivning: Frystorkade blåbär, skivor
Förpackning: Vikt 45 g
Ingredienser: Blåbär (100 %)

Det är en fantastisk upplevelse att äta en krispig frystorkad bit frukt. I stället för att saften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.

Frystorkad frukt från Fresh as finns som hel frukt, bitar och skivor och som pulver. Frukterna är perfekt mogna när de frystorkas, det enda som försvinner är vattnet och det gör att både smaken och färgen blir intensivare. Alla näringsämnen är kvar. 

Tips: Ät blåbärsskivor som snacks, smula dem i din müsli, doppa i choklad eller använd dem i smoothies eller till bakning

Blåbärskivor är en smaksensation. Kom ihåg att knapra på fruktskivorna och njut långsamt så att du upptäcker hur smaken blommar ut i munnen. Perfekt som snacks till både vuxna och barn. Skivorna kan också doppas i choklad, eller smulas och strö på en fruktsallad eller på dina frukostflingor. I stället för att fruktsaften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.


Recept på chokladdoppade frukter
500 g mörk hackad choklad av god kvalitet
Frystorkade blåbärsskivor, hallon, ananasbitar och körsbär från Fresh as
Temperera chokladen: Ställ en kastrull med vatten på spisen och låt vattnet koka upp. Lägg 2/3 av den hackade chokladen i en metallskål som placerats i kastrullen (skålen får inte röra vid vattnet). Använd en exakt termometer och värm chokladen till 50° under tiden du rör så att chokladen smälter. 
Ta kastrullen från värmen. Tillsätt resten av chokladen och rör oavbrutet tills allt smält och svalnat till mellan 31 och 32°. Nu är chokladen tempererad. Med hjälp av värmen från vattnet ska chokladens temperatur nu hållas konstant på mellan 31 och 32°.
Doppa den frystorkade frukten i chokladen med hjälp av en matpincett. Skaka loss överflödig choklad och placera fruktbitarna på en plåt med bakplåtspapper. Låt chokladen stelna på sval och torr plats.

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!